• +86-574-55002386
  • info@jinyiscrew.com
  • Faʻamatalaga a Kamupani

Ningbo Jinyi Precision Machinery Co., Ltd.

Uma
  • Uma
  • Igoa
Uma
  • Uma
  • Igoa
HomeTautuaFAQ
FAQ

Lalo o fesili masani fesili, e mafai ona e mauaina le tali mo oe lava

O le a le mea sili ona laititi e mafai ona e gaosia?

14mm od


O le a le lapoʻa sili ona lapoʻa e mafai ona e gaosia?

500mm od

O le a le umi o le umi e mafai ona e gaosia?

10,000mm umi.


O le a le saoasaoa o le taimi e mafai ai ona e mauaina se sikuga gaosia?

E fuafua lava ile tele, talaaga, etc. Lenei o se faʻataʻitaʻiga lea: Mo le 80pm, 24: 1, fefiloi vaega, faʻafefeteina vaega, o le a vave ona galue.


Ole a le tele o le poto masani o Jinysi ma lona aufaigaluega i totonu o le sikuluga ma parrel pisinisi?

Na faavae Jinyni i le 1992. O le tele o ana tagata faigaluega e 5-10 tausaga le poto masani i le alamanuia.


Faʻafefea ona e faʻamaonia lau lelei?

JYYNI o le ISO9001: 2015 agavaa le faʻamalosi tino ma le gaosi oloa. O loʻo ia i matou le atoatoa asiasiga ma faʻataʻitaʻiga faiga e tusa ai ma le tapulaʻa, faʻatasi ai ma le alualu i luma o suʻega, e aofia ai cmm (3D conters onters, contranic dactic-counter uat.


Niterrth vis. bimetallic paelo:

Afai o le saʻo o le paʻu o le parrel o se mea e manaʻomia mo le lelei o le faʻatinoga ma umi le ola, o le filifiliga o le bere o loʻo i luga o mea tutusa. E manino lava, o le anoanoai o le ua le puipuia o le stered parrel o le a le mautonu pe a fai o le uafu le tagi a le peona o le palasitika.

O le le mautonu o le parrel o se masani ma le tau-lelei togafitiga o le parrel bere pe a fai o le resin e mafai ona gaosia e na o le matuā solia ae le o le malulu. O le le iloa o ituaiga o toe faʻatonutonuina o se tagata e mafai ona faʻatautaia, e tele ai le au fai mea e fai ai ni mea e fai ai a latou mea e faʻaaoga ai o latou mea fou o le pamu E manaʻomia e le tagata faʻatau poʻo le faʻaaogaina o le talosaga.

Ae ui i lea, o le maualuga-faatinoga paʻu ma le sili atu o loʻo i ai i le sili atu o le olaga ma le umi auaunaga olaga manaʻomia sili atu nai lo le manifinifi manifinifi. O le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le va o le spiting fuligiʻe ma le paelo, ma le aafiaga o le vevela, ablines, ma ono malaia, faia e puipuia lelei. Bimetallic Barrels foliga o se sili-faigata poʻo le anti-corrosive puipuia vaega i le bore o loʻo faʻaaogaina i totonu o se auala faigata ma centirifogal malosi.

E sili atu pe o le bimental barrels pe tutusa ma le osofaʻia o le paʻu?

O loʻo faʻalagolago ile ituaiga mea e faʻaaogaina i le Lokarisi o loʻo tusia ai, o le tulaga tonu o le faʻamaumau faʻagasologa ma o a uiga o loʻo latou faʻatinoina. Matou te fiafia e fautua atu ia te oe o le a sili atu tulaga i luga o au manaʻoga faʻapitoa.


O le a lau tuutuuga?

Matou te faʻamaonia le tala fou gaosia oloa mo galuega ma mea faʻaletonu mo se vaitaimi o le 12 masina mai le faʻapipiʻiina, pe 18 masina mai le tiliva muamua. Jinyi e le tali mai i faʻaleaga e mafua mai i le faʻaaoga sese, le saʻo le teuina, faapipiiina, tagata faʻatau feololo poʻo vandalism.


E parrel se gaosi oloa?

Faigata! A leai ni pisinisi faʻapitoa mo le parrel ma faʻapipiʻi foliga, o masini masini uma e aʻafia ai o loʻo aʻafia ai le faʻaaogaina o le parr.

E faitau afe o suʻega eseese o parRL; O le toʻatele oi latou na faʻaliliuina atili suiga i le tagata faʻaaoga tulaga e fetaui ma manaʻoga o faʻapitoa gaosi talosaga.

Vaʻai uma nei ata eseese, ma le tuʻuina atu o le tagata faʻatau ma le mea tonu o ia o se galuega taufaʻamataʻu mo le Barrel Gaositalaina.

Manatu mo le paelo sao:

O se tasi o pito sili ona taua vaega o le maualuga-lelei ma maualuga-faʻatinoga parrel o le saʻo. E leai se mea na afaina ai Barrel ma faʻapipiʻi laei e pei o le saʻo, poʻo lona lava.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faia o se paepae umi ma sao e le faigofie ona faia mo soʻo se tagata gaosi oloa. Amata mai faʻamatalaga eseese e le Barrel e faia le manaʻoga mo le saʻo, o le a tumau ai nisi o le saʻo o le saʻo.

Ae a le toe faaleleia pe toe oso le moe anufe paelo?

Faalagolago i le ogaoga o le ofuina poʻo le faʻaleagaina o le paelo, e ono taugata tele le faʻaleleia o le parrel poʻo le toe foʻi i le palu e tutusa ai Barrel).

A o le toe oso o le a manatu o le a manatu muamua mo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le tele o le mamafa o le tele o faʻamalosiga, o le tagata faʻaaoga e fautuaina faʻapitoa e le toe faʻaleleia o le borel.

O ia mea e taʻutaʻua o le toe teuteuina o le paʻu o le a fautuaina le tagata faʻatau e uiga i mea e mafai ai ona toe faʻaleleia o le mea na faʻaleagaina ai le tagata fou.



Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu